DANE OFERTY

  • Typ ofertyPraca stała
  • Pensja: 1 200-3 000 EUR/m-c
  • Firma: Perspektiva Piotr Lisiecki
  • Kontakt: Piotr Lisiecki
  • Telefon: 606597343
  • Język obcy: Nie wymagany
  • Doświadczenie: Minimum rok

MIEJSCE PRACY

Zobacz wszystkie oferty dla stanowiska:
Rzeźnik

PERSPEKTIVA jest licencjonowaną polską firmą pośrednictwa pracy w kraju i zagranicą

Nr certyfikatu agencji zatrudnienia 11281. Od wielu lat  pomagamy Polskim  pracownikom przemysłu mięsnego w znalezieniu zatrudnienia na terenie Holandii, Belgii, Niemiec i Polski. Pracę za naszym pośrednictwem  znalazło ponad 3000 osób. Zarówno pracowników wykwalifikowanych jak i osoby do przeszkolenia.

 

Jeżeli masz jakiekolwiek  doświadczenie w branży mięsnej zgłoś się do nas, a postaramy się dobrać miejsce pracy odpowiednie do twoich kwalifikacji!!

 

RZEŹNIK- Ubój i Rozbiór, Wysokie Stawki!!!

 

Miejsce: HOLANDIA, 

POSZUKUJEMY:

 

·         Rzeźnik Ubój wieprzowy

·         Rzeźnik rozbiór półtusz wieprzowych na elementy

·         Rozbieracz / wykrawacz szynek, łopatek, schabów boczków

·         Osoby z doświadczeniem przy klasyfikacji wieprzowiny zwłaszcza szynek

·         Rozbieracz / wykrawacz cielęciny, wołowiny

·         Osoby z doświadczeniem przy klasyfikacji wołowiny, cielęciny

·         Osoby z doświadczeniem lub na przeszkolenie do skórowania bydła i cieląt

·         Pomocników rzeźników na prace porządkowe, pakowanie, obsługę maszyn skórujących i odtłuszczających

 

  • Przykładowe stawki (po odliczeniu wszystkich kosztów):
  • Trybowanie wołowiny (głownie zady) 2500-3000 euro netto za cztery tygodnie pracy
  • Trybowanie cielęciny 2000-2500 euro netto, za cztery tygodnie pracy
  • Klasowanie wołowiny od 1800-2000 euro netto za cztery tygodnie pracy
  • Ubój wieprzowy od 2000 euro netto za 144 godziny plus nadgodziny
  • Trybowanie szynek wieprzowych od 2000 euro netto za 144 godziny plus nadgodziny
  • Rozbiór półtusz w małym zakładzie na stołach: 1800-2200 euro netto za cztery tygodnie pracy
  • Rozbiór półtusz w małym zakładzie na stołach (nocki) 2000-2200 euro netto za cztery tygodnie pracy
  • Klasowanie wieprzowiny 1600-1800 euro netto za cztery tygodnie pracy

 

WYMAGANIA:

·         Mile widziane doświadczenie w pracy w zawodzie rzeźnika

·         Mile widziane ukończenie szkoły kierunkowej.

·         Dobrego stanu zdrowia i chęci do pracy

OFERTA:

  • Zatrudnienie w stabilnej firmie na warunkach holenderskich z płatnymi urlopami i chorobowym i składkami holenderskimi
  • Możliwość pracy na dłuższy okres
  • Atrakcyjne zarobki uzależnione od umiejętności

  • Zagwarantowane zakwaterowanie. Dla osób z dużym doświadczeniem często bezpłatne
  • Pomoc w załatwieniu wszelkich formalności związanych z wyjazdem.
  • Zapewnione bezpłatne dojazdy z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy
  • Opieka polskich koordynatorów.

 

Zainteresowane osoby prosimy o przesłąnie cv na adres [email protected] 

lub kontakt Tel. 606 597 343, 061 28 27 252,

Jeżeli masz doświadczenie wyślij smsa na nr tel.: 606597343 oddzwonimy ze szczegółami.

 

PERSPEKTIVA Doradztwo Personalne & Outsourcing Services Piotr Lisiecki

ul. Poznańskie Przedmieście 12a, 64-020 Czempiń

Nr certyfikatu agencji zatrudnienia 11281

Prosimy o dołączenie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej oraz przyszłych rekrutacji prowadzonych przez firmę Perspektiva (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).

Wysłanie CV do pracodawcy jest jednoznacze ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)."