Logo Jober.pl
oferta bezpłatna
EWL International
EWL International
dodano około 15 godzin temu

Kucharz, Szef kuchni - praca w restauracji

Sluiskil flagHolandia
Wyświetleń: 18Aplikacji: 0
Znajomość jezyka:
angielski
Typ oferty:
Praca z zakwaterowaniem
Doświadczenie:
Minimum 4 lata
Z zakwaterowaniemZ zakwaterowaniemOd zarazOd zaraz

Dla naszego Klienta, renomowanej restauracji w Holandii, poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowiska:

• Szef/Szefowa kuchni

• Kucharz/Kucharka

Szukasz czegoś nowego? W twojej pracy kończy się sezon? Chciałabyś/chciałbyś zmienić otoczenie?

Ta oferta jest stworzona dla Ciebie!

Oferujemy stabilne zatrudnienie na podstawie holenderskiej umowy o pracę oraz atrakcyjne warunki finansowe i mieszkaniowe.

• Lokalizacja – Sluis

• Start – jak najszybciej

Oferta:

• Praca 5 dni w tygodniu

• Holenderska umowa o pracę

• Od 165 do 190 h/miesiąc

• Jeden darmowy, ciepły posiłek w ciągu dnia oraz drugi, w specjalnej cenie dla pracowników

• Zakwaterowanie tuż obok miejsca pracy - 15 euro/doba

• Dotarcie do pracy nie wymaga transportu, możliwość dojścia piechotą

• Wynagrodzenie szefa kuchni – do negocjacji

• Wynagrodzenie kucharza/kucharki od 2.750 do 3.000 euro brutto/miesiąc

Zadania szef kuchni:

• Zarządzanie zespołem kucharzy oraz organizacja pracy kuchni

• Tworzenie i aktualizacja menu z uwzględnieniem sezonowości produktów

• Dbałość o wysoką jakość i estetykę serwowanych dań

• Nadzór nad zamówieniami, stanami magazynowymi i kosztami surowców

• Kontrola przestrzegania przepisów BHP oraz standardów higieny (HACCP)

• Współpraca z właścicielem i obsługą sali w celu zapewnienia najwyższych standardów obsługi

• Szkolenie i motywowanie zespołu kuchennego

Zadania kucharz:

• Przygotowanie potraw do podania (przygotowanie talerzy/dekorowanie)

• Sprawdzenie dań pod kątem zgodności z wymogami prezentacji (przed podaniem)

• Przekazywanie gotowych dań

• Przeprowadzanie tymczasowych kontroli jakości (wypieczenia, smaku, koloru, płynności itp.) i dokonywanie dostosowań/dodatków, jeśli to konieczne

• Monitorowanie i rozliczanie zużytych ilości składników i półproduktów

• Zgłaszanie propozycji dostosowania menu/menu, przepisów, dodatków itp.

• Opracowywanie propozycji w przepisach i instrukcjach przygotowania itp.

Wymagania:

• Dobra znajomość języka angielskiego – wymóg konieczny

• Doświadczenie w zawodzie (kucharz – min. rok, szef kuchni min. 5 lat)

• Kreatywność, dobra organizacja pracy, odpowiedzialność

• Umiejętność pracy pod presją

• Referencje (pisemne lub dane kontaktowe)

Nie czekaj! Prześlij nam swoje CV już dziś!

Regulamin portalu Jober.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

EWL International


Warszawa, Polska
695233428
Osoba Kontaktowa
Magdalena Czacharowska
strona www:
https://ewl.com.pl/