

Kucharz/Kucharka- praca sezonowa w Holandii
Kucharz/Kucharka - Holandia
Dla naszego Klienta, holenderskiej restauracji, która jest od 50 lat marką powszechnie znaną wielu pokoleniom jako najlepsze miejsce na pyszny lunch, romantyczną kolację lub przyjemne zakończenie dnia w najbardziej tętniącym życiem mieście w zachodnim Zeeuws-Vlaanderen, poszukujemy Kandydatów/Kandydatek na stanowisko kucharz/kucharka
• Lokalizacja – Sluis, Holandia
• Oferta dotyczy pracy sezonowej – 8 tygodni
• Start od zaraz
Masz przerwę w pracy? A może chcesz się sprawdzić w pracy za granicą?
Ta oferta jest stworzona dla Ciebie!
Oferujemy:
• Praca 5 dni w tygodniu
• Holenderska umowa o pracę
• Kucharz: wynagrodzenie od 2.750 do 3.000 euro brutto/miesiąc
• Min. 40 h/tydzień
• Od 165 do 190 h/miesiąc
• Jeden darmowy, ciepły posiłek w ciągu dnia oraz drugi, w specjalnej cenie dla pracowników
• Zakwaterowanie jest zapewnione przez Klienta tuż obok miejsca pracy - cena 15 euro dziennie; w postaci pokoi dwuosobowych i rodzinnych
• Dotarcie do pracy nie wymaga transportu, możliwość dojścia piechotą
Zadania:
• Przygotowanie potraw do podania (przygotowanie talerzy/dekorowanie)
• Sprawdzenie dań pod kątem zgodności z wymogami prezentacji (przed podaniem)
• Przekazywanie gotowych dań
• Przeprowadzanie tymczasowych kontroli jakości (wypieczenia, smaku, koloru, płynności itp.) i dokonywanie dostosowań/dodatków, jeśli to konieczne
• Monitorowanie i rozliczanie zużytych ilości składników i półproduktów
• Zgłaszanie propozycji dostosowania menu/menu, przepisów, dodatków itp.
• Opracowywanie propozycji w przepisach i instrukcjach przygotowania itp.
Wymagania:
• Dobra znajomość języka angielskiego – wymóg konieczny
• Minimum rok doświadczenia na stanowisku kucharz/pomoc kuchenna
• Mile widziane wykształcenie gastronomiczne
• Obywatelstwo kraju UE
• Skrupulatność
• Odporność na stres