Holandia | Rzeźnik | Trybowacz | €20 + dodatki | Zakwaterowanie w pokoju jednoosobowym | Bez języka
Poszukujemy doświadczonego Rzeźnika specjalizującego się w trybowaniu mięsa. Jeśli posiadasz umiejętności w dziedzinie rzeźnictwa, pasję do pracy z mięsem oraz marzysz o nowych wyzwaniach za granicą, zapraszamy do aplikowania na stanowisko Rzeźnika - Trybowania Mięsa w naszym zgranym zespole.
Miejsce pracy: Olst
Obowiązki:
Przeprowadzanie procesu trybowania mięsa (wołowiny) zgodnie z obowiązującymi standardami.
Utrzymanie wysokiej jakości produktów mięsnych w całym procesie produkcji.
Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy.
Oferujemy:
Stabilne zatrudnienie w oparciu o holenderską umowę.
Stawkę podstawową €14 - €20 brutto (w zależności od doświadczenia).
Dodatek wakacyjny i urlopowy 19,15% do każdej przepracowanej godziny.
Godziny nadliczbowe płatne i popołudniowe 125%, godziny nocne oraz soboty 140%, a niedziele 200%.
Transport do i z miejsca pracy.
Zakwaterowanie niedaleko miejsca pracy w pokoju jednoosobowym z dostępem do wi-fi.
Wynagrodzenie w systemie tygodniowym.
Wymagania:
Doświadczenie w pracy jako Rzeźnik w zakładzie przetwórstwa mięsnego.
Znajomość procesu rozbioru i trybowania mięsa.
Dokładność i precyzja w wykonywaniu obowiązków.
Gotowość do pracy w temperaturze 4-6°C.
Prawo jazdy kat. B.
Jeśli czujesz, że spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś dołączyć do naszego zespołu, prosimy o przesłanie CV!