EURES: OPERATOR MASZYN DO PRODUKCJI ŻYWNOŚCI WEGETARIAŃSKIEJ
EURES: OPERATOR MASZYN DO PRODUKCJI ŻYWNOŚCI WEGETARIAŃSKIEJ
Zoeterwoude – firma - The New Plants - firma zajmuje się produkcją i dystrybucją produktów wegetariańskich, czyli produktów spożywczych, które naśladują smak,
wygląd i teksturę tradycyjnego mięsa, ale są wytwarzane z roślinnych składników.
Zakres obowiązków:
Obsługa nowoczesnych maszyn produkcyjnych w dziale półproduktów, zapewnienie sprawnego funkcjonowania procesu produkcji, sterowanie i regulacja ustawień
maszyny, konfigurowanie maszyn przed rozpoczęciem cyklu produkcyjnego i przeprowadzanie testów przed rozpoczęciem produkcji, zapewnienie
prawidłowych dostaw składników, kontrola jakości i zgodności z zasadami higieny wyprodukowanego produktu, czyszczenie i konserwacja maszyn, współpraca przy
opracowywaniu procedur tworzenia nowych produktów.
Czas trwania umowy: min. 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. 2-tygodniowy okres próbny. Liczba godzin tygodniowo: od 36 godz. tygodniowo, 8 godz. dziennie.
Data rozpoczęcia: od zaraz - do uzgodnienia z pracodawcą
Pracodawca oferuje zakwaterowanie, zgodne ze standardami SNF w pobliżu miejsca pracy. Koszt zakwaterowania – 120,00 Euro tygodniowo. Organizacja SNF jest
organem rejestrującym i kontrolującym normy zakwaterowania pracowników tymczasowych w Holandii. Certyfikat SNF oznacza, że pracodawca przestrzega
wszelkich norm dotyczących zakwaterowania swoich pracowników. Koszty ubezpieczenia ponosi pracownik - 35,42 Euro tygodniowo. Opieka polskiego
koordynatora, możliwość uczestnictwa w bezpłatnych szkoleniach językowych. Wysokość pensji brutto: według Holenderskiego Układu Zbiorowego Pracy (CAO) -
do 15 Euro/godz. (powyżej 21 roku życia) – wysokość uzależniona od doświadczenia i umiejętności.
Znajomość języków obcych: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie w pracy jako operator maszyn - wymagane. Mile widziane w obsłudze maszyn przy produkcji spożywczej. Wiedza techniczna, odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy w grupie, pozytywne nastawienie, wysoka motywacja i chęć do pracy, dyspozycyjność, umiejętność
szybkiego uczenia się, dobra kondycja fizyczna, dobre zdolności organizacyjne. Wiedza w zakresie BHP oraz przestrzeganie zasad i praktyk związanych z
bezpieczeństwem pracy przy produkcji żywności. Brak przeciwskazań do pracy w chłodnym otoczeniu (+2-8 st. C). Gotowość do pracy przez okres co najmniej 6
miesięcy (w tym przez cały grudzień, łączenie z okresem świątecznym). Umiejętność jazdy rowerem. Ważne - osoby podejmujące pracę w firmach produkujących
żywność nie mogą posiadać w pracy: sztucznych rzęs, pomalowanych paznokci (zabronione są paznokcie żelowe, hybrydowe itp.), biżuterii i piercingu.
Osoby zainteresowane prosze o przesłanie CV w języku angielskim