produkcja przekąsek serowych
Opis stanowiska
Firma specjalizuje się w produkcji przekąsek z serów takich jak: nadziewane kostki sera holenderskiego, nadziewane francuskie brie, twarożki o różnych smakach, sery owijane szynką, kremowe sery z salami, tapas i wiele innych.
produkcja przekąsek serowych
przygotowywanie produktów: faszerowanie warzyw serem, owijanie serów wędliną, cięcie serów w trójkąty
etykietowane i pakowanie gotowych produktów do opakowań zbiorczych
kontrola jakości na każdym etapie pracy
obsługa maszyn i urządzeń
realizowanie zleceń i planów produkcyjnych
Wymagania
mile widziane doświadczenie w branzy spożywczej
dokładność oraz zaangażowanie do pracy
przestrzeganie zasad BHP
Warunki pracy
praca na hali o temperaturze do 10 stopni Celsjusza
praca w systemie 2 zmianowym
opieka polskich koordynatórów
miła atmosfera pracy
Praca przy produkcji przekąsek serowych w Holandii ma swoją specyficzną charakterystykę. Głównym miejscem pracy jest hala, na której przeważnie jest około 10 stopni. Do zadań pracownika będzie należało między innymi: nadziewanie warzyw kawałkami wędlin i serem, obsługa maszyn na produkcji oraz linii produkcyjnej, a także kontrolowanie jakości wytworów. Pracownik Ruigrok może zajmować się również podpisywaniem oraz pakowaniem przekąsek serowych.
Zakwaterowanie i ubezpieczenie
ubezpieczenie €35.42 / tydzień
zakwaterowanie w pokojach cztero osobowych: €12.50 do €14.50 zależnie od standardu ( za dzień)
zakwaterowanie w pokojach dwu osobowych: €13.00 do €18.87 zależnie od standardu (za dzień)
zakwaterowanie w hotelach lub w tradycyjnych domach holenderskich
single i koledzy pokoje 3-4 osobowe natomiast pary pokoje dwu osobowe
Wynagrodzenie
wynagrodzenie dla osób powyżej 21 lat: €13,35 brutto/h (brak wiekówki)
wypłaty w systemie tygodniowym