dodano 3 miesiące temu
Przekąski serowe - operator maszyny bez doświadczenia
Nieuw-Vennep Holandia
16 EUR / h
Wyświetleń: 49Aplikacji: 0
Znajomość jezyka:
-
Typ oferty:
Praca stała
Doświadczenie:
Minimum rok
Opis:
Firma specjalizuje się w produkcji przekąsek z serów takich jak: nadziewane kostki sera holenderskiego, nadziewane francuskie brie, twarożki o różnych smakach, sery owijane szynką, kremowe sery z salami, tapas i wiele innych.
Do zadań pracownika będzie należało między innymi: obsługa maszyn na produkcji oraz linii produkcyjnej, a także kontrolowanie jakości wytworów.
Warunki pracy
praca na hali o temperaturze do 10 stopni Celsjusza
praca w systemie 2 zmianowym
opieka polskich koordynatorów
miła atmosfera pracy
Praca przy produkcji przekąsek serowych w Holandii ma swoją specyficzną charakterystykę. Głównym miejscem pracy jest hala, na której przeważnie jest około 10 stopni.
Pierwsze 2 tygodnie to okres szkoleniowy - stawka 14,51€/h, po 2 tyg podwyżka do 15,57€/h
Zakwaterowanie i ubezpieczenie
zakwaterowanie w pokojach czteroosobowych: €12.50 do €14.50 zależnie od standardu ( za dzień)
zakwaterowanie w pokojach dwuosobowych: €13.00 do €18.87 zależnie od standardu (za dzień)
zakwaterowanie w hotelach lub w tradycyjnych domach holenderskich
single i koledzy pokoje 3-4 osobowe natomiast pary pokoje dwu osobowe
Dodatkowa wymagania
DOŚWIADCZENIE NA PRODOUKCJI SPOŻYWCZEJ
Zaswiadczenie o niekaralności
Brak tatuaży w widocznych miejscach
dokładność oraz zaangażowanie do pracy
przestrzeganie zasad BHP
BRAK WIEKÓWKI!!!!
Firma specjalizuje się w produkcji przekąsek z serów takich jak: nadziewane kostki sera holenderskiego, nadziewane francuskie brie, twarożki o różnych smakach, sery owijane szynką, kremowe sery z salami, tapas i wiele innych.
Do zadań pracownika będzie należało między innymi: obsługa maszyn na produkcji oraz linii produkcyjnej, a także kontrolowanie jakości wytworów.
Warunki pracy
praca na hali o temperaturze do 10 stopni Celsjusza
praca w systemie 2 zmianowym
opieka polskich koordynatorów
miła atmosfera pracy
Praca przy produkcji przekąsek serowych w Holandii ma swoją specyficzną charakterystykę. Głównym miejscem pracy jest hala, na której przeważnie jest około 10 stopni.
Pierwsze 2 tygodnie to okres szkoleniowy - stawka 14,51€/h, po 2 tyg podwyżka do 15,57€/h
Zakwaterowanie i ubezpieczenie
zakwaterowanie w pokojach czteroosobowych: €12.50 do €14.50 zależnie od standardu ( za dzień)
zakwaterowanie w pokojach dwuosobowych: €13.00 do €18.87 zależnie od standardu (za dzień)
zakwaterowanie w hotelach lub w tradycyjnych domach holenderskich
single i koledzy pokoje 3-4 osobowe natomiast pary pokoje dwu osobowe
Dodatkowa wymagania
DOŚWIADCZENIE NA PRODOUKCJI SPOŻYWCZEJ
Zaswiadczenie o niekaralności
Brak tatuaży w widocznych miejscach
dokładność oraz zaangażowanie do pracy
przestrzeganie zasad BHP
BRAK WIEKÓWKI!!!!
Regulamin portalu Jober.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).