
Kucharz w Holandii (Demi Chef De Partie)
Stanowisko: Demi Chef de Partie
Lokalizacja: Hotel 4★, Amsterdam, Holandia
Rodzaj zatrudnienia: Pełny etat
Wynagrodzenie: €2.550 brutto miesięcznie (bez dodatku urlopowego i płatnych dni urlopu)
Data rozpoczęcia: ASAP – długoterminowo
Klient
Duży i renomowany hotel 4-gwiazdkowy, położony w samym centrum Amsterdamu. Oferuje inspirujące środowisko pracy, w którym wyjątkowa jakość obsługi łączy się z przyjazną i swobodną atmosferą. Hotel posiada kilka punktów gastronomicznych, w tym nagradzany bar na dachu, w którym będziesz pracować. Znany jest również z jednego z najbardziej rozbudowanych i popularnych bufetów śniadaniowych w mieście. Obiekt dysponuje ponad 500 pokojami oraz obsługuje liczne wydarzenia biznesowe i bankiety.
Profil kandydata
- Poziom: Junior
- Minimum 1 rok doświadczenia na stanowisku Demi Chef de Partie
- Dostępność długoterminowa (12 miesięcy lub dłużej)
Zakres obowiązków
- Przygotowywanie dań zgodnie z menu baru na dachu
- Praca według standardów, wytycznych i receptur renomowanej sieci hotelowej
- Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności i higieny (HACCP)
Wymagania
- Minimum 1 rok doświadczenia na stanowisku Junior CDP
- Znajomość języka angielskiego na poziomie co najmniej B2
- Wykształcenie gastronomiczne lub równoważne certyfikaty (mile widziane)
- Nastawienie na gościa, wysoka jakość obsługi oraz dbałość o standardy
Co oferujemy
- Konkurencyjne wynagrodzenie: €2.550 brutto miesięcznie (bez dodatku urlopowego i dni urlopowych)
- Wynagrodzenie wypłacane miesięcznie, dodatek urlopowy wypłacany raz w roku (maj)
- 20 płatnych dni urlopu rocznie
- Zakwaterowanie: pojedynczy pokój w mieszkaniu współdzielonym (koszt ok. €725/miesiąc)
- Udział w napiwkach (dodatkowo do pensji)
- Zwrot kosztów codziennych dojazdów do pracy
- Globalne możliwości rozwoju kariery
- Możliwości rozwoju zawodowego i szkoleń
Lokalizacja zakwaterowania
Amstelveen – dogodna odległość, dojazd rowerem do miejsca pracy