oferta bezpłatna


dodano około 17 godzin temu
Produkcja sera - obróbka bloków sera - od €17.23 brutto/h
Kaatsheuvel
Holandia
17.23-18 EUR / h
Wyświetleń: 15Aplikacji: 0
Znajomość jezyka:
angielski
Typ oferty:
Praca z zakwaterowaniem
Doświadczenie:
Minimum rok
Będziesz pracował w firmie która jest wiodącą marką serów w Holandii od ponad 60 lat. Firma produkuje i dostarcza szeroką gamę produktów serowych, zarówno na rynku krajowym jak i międzynarodowym. Pracownicy produkcyjni pracują przy skrawaniu i oczyszczaniu dużych bloków sera w zakładzie przetwórstwa mleczarskiego. Do głównych zadań należy ręczne usuwanie wierzchniej warstwy (np. skórki, wosku) z bloków sera przy użyciu noży i narzędzi ręcznych, przygotowywanie ich do dalszej obróbki, oraz dbanie o czystość stanowiska pracy.
Zakres obowiązków:
- Skrawanie i oczyszczanie zewnętrznych warstw bloków sera (np. wosk, skórka, zabrudzenia)
- Przerzucanie bloków sera o wadze 15 kg w tym należy oczyścić około 200 bloków dziennie
- Praca z użyciem mechanicznych skrawarek, przygotowanie bloków sera do dalszej obróbki
- Cięcie lub tarcie bloków lub krążków sera na mniejsze kawałki w razie potrzeby
- Sprawdzanie serów pod kątem pleśni i odkładanie ich do dalszej oceny, jeśli zajdzie taka potrzeba
- Kontrola wizualna jakości produktu
- Rozładunek ciężarówek z serem luzem i układanie sera na paletach
- Praca zgodnie z zasadami higieny i standardami HACCP
- Utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy
Warunki pracy:
- Pracujesz w suchym magazynie w stałej temperaturze 14-15 stopni.
- Praca na trzy zmiany: 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-6.00
- Wynagrodzenie zasadnicze: € 17.23 brutto/h.
- Dodatki 109,27% za drugą zmianę, 130% po 36 godzinach tygodniowo i 200% za święta
- Wynagrodzenie wypłacane co 4 tygodnie z możliwością wypłaty z góry co tydzień €175.00
- Stabilne godziny pracy, możliwość pracy zmianowej
- Auto firmowe przeznaczone na dojazd do pracy
Zakwaterowanie i ubezpieczenie:
- Zakwaterowanie 127,40 €/tydzień.
- Ubezpieczenie zdrowotne 151,36 €/4 tygodnie.
- Transport do pracy: bezpłatny.
- Standardowe zakwaterowanie w Nispen/Rijen
- Gotowość do pracy fizycznej i w chłodnych warunkach (temperatura ok. 14-15°C)
- Wzrost minimum 180 cm - bardzo sdobra kondycja fizyczna!
- Umiejętność posługiwania się nożem i narzędziami ręcznymi
- Doświadczenie w pracy przy produkcji spożywczej (mile widziane w mleczarni lub przetwórstwie sera)
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego – mile widziana, ale nie zawsze wymagana
- Sumienność, precyzja i dobra organizacja pracy
Regulamin portalu Jober.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu tej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).