Produkcja Mięsa
PRACOWNIK PRODUKCJI MIĘSA WIEPRZOWEGO
OFERTA SKIEROWANA DO PANÓW
OPIS STANOWISKA:
Praca w zakładzie przetwórstwa mięsa wieprzowego. Praca na jednym z działów. Dział jest przydzielany w zależności od zapotrzebowania w danym momencie.
90% osób pracuje na dziale nożowym i takich kandydatów obecnie potrzebujemy.
Dział nożowy - dzielenie mięsa na kawałki, trybowanie, oczyszczanie z wnętrzności - NIE JEST wymagane doświadczenie na nożu - każdy zostaje przygotowany i przeszkolony.
Dział pakowania - przygotowywanie skrzynek i pakowanie gotowych kawałków, ważenie, zamykanie hermetyczne
WARUNKI PRACY:
Zakład pracuje 24h/dobę na trzech zmianach.
Kandydat jest przydzielony WYŁĄCZNIE do jednej zmiany. Więc praca jest na pierwszej, drugiej lub nocnej zmianie przez cały czas.
Dojazd do pracy jest bezpłatny. Odległości zakwaterowań od miejsca pracy są od 15 do max. 35 km.
Przyjazd do biura na początku tygodnia - maksymalnie do godz. 11:00.
Dzień drugi - intake w zakładzie pracy
Dzień trzeci - rozpoczęcie pracy i szkolenie.
Praca od poniedziałku do piątku (bardzo rzadko soboty) po 8-9 godzin dziennie.
WYMAGANIA:
- Dobra kondycja fizyczna
- Mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji
- Mile widziane prawo jazdy
ZAKWATEROWANIE:
- Koszt zakwaterowania €106,50 za tydz.
- Zakwaterowanie w domach szeregowych lub wolnostojących. W domach mieszka do 6 do 10 osób.
- Koszt ubezpieczenia €33,51 za tydz.
WYNAGRODZENIE:
€12,79 brutto/godzinę + dodatki zmianowe.
Od 4:00 do 6:00 - 117%
od 6:00 do 19:00 - 100%
od 19:00 do 22:00 - 117%
od 22:00 do 4:00 - 135%
Proszę o cv wraz ze zdjęciem.