

Holandia – praca przy mięsie drób i wieprzowina - bez doświadczenia
Lubisz pracować w zgranym zespole, nie boisz się chłodniejszych warunków i szukasz stabilnej pracy w przetwórstwie spożywczym? Mamy dla Ciebie świetną ofertę!
Firmy specjalizujące się w przetwórstwie mięsa w różnych lokalizacjach w Holandii np.: Putten, Nijkerk, Lith, Stroe, Barneveld, Ommel lub Ijsselstein poszukują pracowników produkcji – all-round. Nie wymagamy doświadczenia – wszystkiego Cię nauczymy!
Zakres obowiązków zależny od działu i może obejmować: pracę przy filetowaniu, pakowaniu, sortowaniu mięsa drobiowego, obsługę linii produkcyjnej, rozpakowywanie palet, czyszczenie pojemników i zachowanie porządku na stanowisku pracy.
Oczekujemy:
- • samodzielności, zaangażowania,
- • gotowości do pracy fizycznej i stania przez dłuższy czas,
- • elastyczności - to praca w różnych działach.
Pracodawca oferuje:
- • Zakwaterowanie w pokojach 2-osobowych
- • Ubezpieczenie zdrowotne
- • Tygodniowe wypłaty
- • Dodatki wakacyjne i urlopowe
- • Extra płatne nadgodziny
- • Transport do pracy (rower lub auto służbowe)
- • Pomoc w organizacji wyjazdu z Polski do Holandii - przejazd opłacasz Ty
Kontakt z Klaver Team:
+48 570 901 414
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00 – 16:00 www.klaverteam.com