
PRODUCKJA SERA DLA PANÓW i PAŃ Z ZAKWATEROWANIEM OD ZARAZ
Oferta pracy – Pracownik produkcji sera
Zakres obowiązków:
Kontrola jakości – monitorowanie wyglądu, konsystencji i świeżości sera na różnych etapach produkcji.
Obsługa i otwieranie bloków sera (10–15 kg) – przygotowanie do dalszego przetwarzania.
Pakowanie sera tartego – ręczne lub maszynowe pakowanie w kartony do 6 kg.
Podstawowa konserwacja maszyn – czyszczenie i dbanie o sprawność linii produkcyjnej.
Przygotowanie produktów do wysyłki – etykietowanie, pakowanie, paletyzacja.
Inne zadania – prace magazynowe, przygotowywanie produktów do promocji, obsługa specjalnych zamówień.
Wymagania:
Gotowość do pracy przez min. 6–12 miesięcy.
Możliwość pracy w systemie zmianowym (również w weekendy i nadgodziny).
Brak gwarancji pracy na tej samej zmianie/dziale dla par i przyjaciół.
Higiena i bezpieczeństwo – brak sztucznych rzęs, lakieru, hybryd, biżuterii; krótkie, zadbane paznokcie.
Brak przeciwwskazań do pracy w temperaturze 2–5°C.
Odzież – wymagany ciepły sweter i długie spodnie.
Obuwie ochronne zapewniane przez firmę (bezpłatnie po 8 tygodniach współpracy).
Warunki pracy:
Temperatura wewnątrz: 2–5°C.
Przerwy: 2 × 15 minut + 30 minut.
Wynagrodzenie brutto (stawki godzinowe):
20+ lat – 14,40 €
18–19 lat – 12,75 €
Dodatki zmianowe:
Poniedziałek–piątek:
00:00–07:00 → 140%
07:00–18:00 → 100%
18:00–22:00 → 130%
22:00–00:00 → 140%
Sobota:
00:00–07:00 → 140%
07:00–15:00 → 130%
15:00–22:00 → 160%
22:00–00:00 → 220%
Niedziela:
00:00–22:00 → 200%
22:00–00:00 → 140%
System pracy (w zależności od lokalizacji):
Jedna zmiana: pon.–pt. 07:00–15:00/16:00
Dwie zmiany: pon.–niedz. 06:30–14:30 i 14:30–22:30
Trzy zmiany: pon.–niedz. 06:30–14:30, 14:30–22:30, 22:30–06:30
Uwaga: grafiki ustalane są indywidualnie i mogą obejmować wolne dni w tygodniu lub zmiany weekendowe
10566.