

Pracownik produkcji w zakładach drobiarskich
ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZALEŻNIE OD PRZYDZIELONEGO STANOWISKA:
filetowanie, praca z podrobami
oddzielanie części kurczaka od siebie
wykrajanie pozostałości po kościach z polędwiczek z kurczaka
efektywne wykonywanie pracy nożem
usuwanie chrząstek, oczyszczanie wątróbek, żołądków, piersi, udek, skrzydełek
praca na expedycji (noszenie i sztaplowanie skrzynek na paletach),
mycie klatek i kontenerów po kurczakach
praca przy linii produkcyjnej i wykonywanie prac zgodnie z z instrukcjami obowiązującymi w miejscu pracy
układanie opakowań do skrzynek o wadze do 20kg
pakowanie i etykietowanie opakowań
pakowanie gotowych produktów do kartonów lub krat
przygotowywanie produktów do wysyłki na ekspedycje
inne prace produkcyjne
WYMAGANIA:
ukończone 18 lat oraz chęć i motywacja do pracy
odporność na niską temperaturę (hala produkcyjna ok. 3 - 5 stopni Celsjusza)
dyspozycyjność (praca zmianowa)
mile widziane osoby z własnym autem i znajomością języka angielskiego (nie są to warunki konieczne)
współpraca z innymi pracownikami w celu realizacji planu produkcyjnego
dokładność i zaangażowanie w wykonywaną pracę
doświadczenie w pracy z nożem jest atutem
gotowość do przyuczenia
wzrost minimalny 155 cm