Pracownik produkcji
Oferujemy pracę na produkcji w zakładach drobiarskich. Poszukujemy pracowników z doświadczeniem lub bez przy początkowej fazie pracy z drobiem, aż po dział pakowania gotowych wyrobów (tj. np. udka, filety wątróbki, skrzydełka czy całe kurczaki) do docelowych opakowań.
Możesz zostać przydzielony do jednego z działów: pracownik Inpak, pracownik działu Udka/Nóżki, pracownik OVB, pracownik przy linii technologicznej lub pracownik przy nożu.
ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZALEŻNIE OD PRZYDZIELONEGO STANOWISKA:
filetowanie, praca z podrobami
oddzielanie części kurczaka od siebie
wykrajanie pozostałości po kościach z polędwiczek z kurczaka
efektywne wykonywanie pracy nożem
usuwanie chrząstek, oczyszczanie wątróbek, żołądków, piersi, udek, skrzydełek
praca na expedycji (noszenie i sztaplowanie skrzynek na paletach),
mycie klatek i kontenerów po kurczakach
praca przy linii produkcyjnej i wykonywanie prac zgodnie z z instrukcjami obowiązującymi w miejscu pracy
układanie opakowań do skrzynek o wadze do 20kg
pakowanie i etykietowanie opakowań
pakowanie gotowych produktów do kartonów lub krat
przygotowywanie produktów do wysyłki na ekspedycje
inne prace produkcyjne