Ubój wołowina
Stanowisko: Pracownik uboju i przetwórstwa mięsa
Opis stanowiska: Poszukujemy doświadczonych pracowników do pracy przy uboju i przetwórstwie mięsa. Praca obejmuje różnorodne zadania związane z obróbką tusz zwierzęcych w zakładach mięsnych w różnych lokalizacjach w Holandii i Niemczech.
Dostepne stanowiska:
●Zarabianie odbytu
●Odcinanie głów
●Skórowanie nóg
●Skórowanie boków
●Skórowanie maszynowe
●Nacinanie mostków piłą
●Bebeszenie (prucie)
●Wycinanie organów (płuca, serce, śledziona, nerki, wątroba)
●Obrabianie przednich nóg
●Obrabianie zadu
●Czyszczenie, usuwanie łoju
●Kontrola jakości
Oferujemy:
●Pracę od zaraz
●Zakwaterowanie: Pokoje maksymalnie 2-osobowe (85-100 EUR/tydz.) w zależności od lokalizacji
●Ubezpieczenie zdrowotne: 33,50 EUR/tydz.
●Wypłaty tygodniowe: Odcinek wypłaty co 4 tygodnie
●Buty: Płatne 45 EUR potrącane z ostatniej wypłaty (na ubój gumowce); opłata anulowana przy dłuższym zatrudnieniu
●Stawka godzinowa: Między 14 a 19 EUR netto w zależności od doświadczenia; stawka ustalana w trakcie rozmowy
Wymagania:
●Doświadczenie: Minimum 1 rok
●Wiek: Do 47 lat (do 52 lat w przypadku dużego doświadczenia)
●Prawo jazdy: Mile widziane
●Znajomość języka angielskiego: Podstawowa znajomość mile widziana
●Specjalne warunki: Kandydaci z doświadczeniem na wieprzowinie (min. 5 lat) są preferowani. Również rozważamy osoby młode z chęcią do nauki.
Lokalizacje zakwaterowania:
●Apeldoorn
●Emmerich
●Kleve
●Kranenburg
●Groesbeek
Lokalizacje zakładów:
●Apeldoorn - Ameco
●Apeldoorn - Ecro
●Apeldoorn - Essa
●Epe - Goschalk (Gos)